Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ TWITTER

Κάθε μέρα ακούμε για διάφορα site κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρουν στους χρήστες απεριόριστες δυνατότητες. Το Twitter είναι ένα τέτοιο site. Το Twitter είναι ένα πολύ δημοφιλές site που μέρα με τη μέρα αρχίζει και αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Τα μέλη στέλνουν συχνά μηνύματα σε φίλους τους, τα μέλη της οικογένειας τους, ακόμα και συνεργάτες από τη δουλειά! Φαίνεται πως σχεδόν όλοι ανεξάρτητος ηλικίας διαθέτουν έναν λογαριασμό Twitter(ιδίως στο εξωτερικό) και πολλοί κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Ναι, μπορείτε και εσείς να κερδίσετε χρήματα μέσω Twitter. Γίνετε και εσείς ένας από του χιλιάδες άλλους που κάνουν το ίδιο πράγμα. Αν και δεν πρόκειται να γίνετε εκατομμυριούχος εν μία νυκτί, το Twitter σας προσφέρει μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε ένα έξτρα εισόδημα!
Το Twitter Προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήηματα
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω Twitter. Για να μπορέσετε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω Twitter, θα χρειαστείτε πολλές επαφές, όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Έχει αποδειχτεί ότι πολλοί χρήστες του Twitter αποκτούν μέχρι και 20.000 followers(οπαδούς) μόλις ένα ή δύο μήνες από την ένταξή τους. Φανταστείτε να κάνατε μια πώληση σε μόλις 1% αυτών των οπαδών: θα έχετε πουλήσει σε 200 άτομα. Οι ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα μέσω Twitter είναι ατελείωτες. Έτσι κάντε όσους περισσότερους φίλους μπορείτε στο Twitter και αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με αυτούς τους χρήστες. Όσους περισσότερους Twitter φίλους κάνετε τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι πιθανότητες για να κερδίσετε χρήματα.
Πώς να γίνετε affiliate marketers στο Twitter
Το affiliate marketing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλετε λεφτά online, ενώ εργάζεστε ελάχιστα. Οι περισσότερες online εταιρίες προσφέρουν ένα affiliate πρόγραμμα σε όποιον ενδιαφέρεται. Βρείτε μια επιχείρηση που προσφέρει affiliate marketing (συνήθως αναγράφετε στο κατώτατο μέρος της ιστοσελίδας τους). Εγγραφείτε και περιμένετε νέα τους. Θα τσεκάρουν το Twitter προφίλ σας για να βεβαιωθούν ότι προσφέρει καλές ευκαιρίες για πωλήσεις. Μόλις σας δεχτούν ως affiliate είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
Βάλτε επάνω μια ελκυστική διαφήμιση για την επιχείρηση και προωθήστε την σε όλους τους φίλους σας. Όσοι περισσότεροι αγοράσουν το προϊόν τόσο  περισσότερα χρήματα θα βγάλετε. Δεδομένου ότι το Twitter είναι ένα τόσο μεγάλο site κοινωνικής δικτύωσης, οι δυνατότητες συνεχίζουν να αυξάνονται διαρκώς. Ορισμένες εταιρείες θα πληρώσουν ακόμη και αν κάποιος απλά κάνει κλικ στη διαφήμιση σας χωρίς να αγοράσει κάτι αν και αυτές οι εταιρίες είναι πιο σπάνιες. Το affiliate marketing είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο και αν ούτως ή αλλιώς έχετε μια σελίδα Twitter μπορείτε να έχετε συγχρόνως ένα έξτρα εισόδημα.
Κερδίστε χρήματα στο Twitter μέσω RevTwt
Το RevTwt είναι μια πλατφόρμα που ασχολείται με CPC (κόστος ανά κλικ) διαφημίσεις και σας επιτρέπει να βγάλετε χρήματα από τα tweet σας. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Twitter, tweets είναι τα μηνύματα που γράφετε στη Twitter σελίδας σας.
Εγγραφείτε για ένα λογαριασμό RevTwt και αυτοί θα τσεκάρουν το Twitter προφίλ σας. Μετά από αυτό, θα σας επιτρέψουν να βάζετε διαφημίσεις για διάφορα προϊόντα ή υπηρεσίες στην Twitter σελίδα σας. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις, μπορείτε να κερδίζετε χρήματα.
Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κερδίσει κάποιος χρήματα μέσω Twitter, αλλά το κλειδί είναι να έχετε όσους πιο πολλούς followers(οπαδούς)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου