Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η αγοραπωλησία domain names είναι η απλή διαδικασία της αγοράς ενός domain name και στη συνέχεια η μεταπώληση του για περισσότερα χρήματα – δηλαδή τι ακριβώς είναι η αγοραπωλησία;
Αν προτιμάτε κάτι λίγο πιο δύσκολο (και ενδεχομένως πολύ πιο κερδοφόρο) τότε η αγοραπωλησία ιστοσελίδων μάλλον είναι ακριβώς για σας. Είναι μια πιο μακροχρόνια διαδικασία, αλλά από τη στιγμή που θα επενδύσετε σε αυτή τη συγκεκριμένη δραστηριότητα εξασφαλίζετε αυτόματα ένα καθαρό εισόδημα. Και υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για να γίνει αυτό, όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω.
Υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη ομάδα ατόμων που έχουν ανακαλύψει ότι η αγοραπωλησία ιστοσελίδων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη δημιουργία δεξιοτήτων, γνώσεων και ένα εντυπωσιακό εισόδημα την ίδια στιγμή.
Η βασική ιδέα είναι να αρχίσετε να ψάχνετε για ένα θέμα το οποίο ‘πουλάει’ στο διαδίκτυο. Μόλις ‘χτίσετε’ μια επιτυχημένη ιστοσελίδα σχετικά με αυτό το θέμα(κάτι που θα κάνετε με έναν από τους ακόλουθους δύο τρόπους), μπορείτε να το πουλήσετε σε κάποιον άλλον.
Ο πρώτος τρόπος να γίνει αυτό είναι να ξεκινήσετε από το μηδέν, επιλέγοντας ένα domain name, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα γύρω από αυτό το θέμα και συντηρώντας την μέχρι να αποκτήσει ένα αρκετά ευρύ κοινό από ανθρώπους που ενδιαφέρονται γι’ αυτό το θέμα. Αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα καθώς θα χρειαστεί να ενταχθείτε στη μηχανή αναζήτησης της Google για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από το ποσό των επισκεπτών από μηχανές αναζήτησης.
Η ιδέα είναι να οικοδομήσετε μια ιστοσελίδα που έχει πραγματικές δυνατότητες για να κερδίσει κάποιος χρήματα , καθώς επίσης να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα (traffic). Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με την ενσωμάτωση στοιχείων, όπως το Google Adsense, affiliate links και πληρωμένες διαφημίσεις στο site – και σε ορισμένες περιπτώσεις πληρωμή συνδρομής για να γίνει κάποιος μέλος της ιστοσελίδας σας.
Η δεύτερη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι πιο εύκολη – αλλά απαιτεί λίγο περισσότερη έρευνα από την πλευρά σας. Αν η ιδέα της δημιουργίας ενός site από το μηδέν δεν σας αρέσει ιδιαιτέρα αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να ασχοληθείτε με την αγοραπωλησία ιστοσελίδων για να κερδίσετε χρήματα, τότε αυτή είναι και η μέθοδος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Το κόλπο είναι να ψάξετε για μια ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα που κάποιος έχει ήδη δημιουργήσει. Η έρευνα για λέξεις-κλειδιά θα σας αποκαλύψει τις θεματικές περιοχές και τις λέξεις-κλειδιά που είναι δημοφιλείς στο διαδίκτυο, αυτά είναι και τα είδη των ιστοσελίδων θα πρέπει να αναζητήσετε – κάτι που θα έχει πάντα μεγάλη ζήτηση.
Το γεγονός είναι ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε απλά ένα domain name, να επικολλήσετε μερικά άρθρα και κάποια affiliate links στην ιστοσελίδα σας και να αναμένετε ότι θα κερδίσετε χρήματα. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια, και αυτός είναι ο λόγος που μερικές ιστοσελίδες που ενώ έχουν τη δυνατότητα τελικά καταλήγουν να αποτυγχάνουν. Σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει τόσο να κάνει με το site αλλά με τον ιδιοκτήτη.
Έτσι, εάν κάνετε μια λογική προσφορά στον εν λόγω ιδιοκτήτη έχετε πολλές πιθανότητες να αγοράσετε την ιστοσελίδα. Και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να το αναπτύξετε προκειμένου να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις δυνατότητες που ήδη έχει.
Μετά από λίγους μήνες – όταν θα κερδίζετε ένα δολάριο ή περισσότερο κάθε μέρα από την ιστοσελίδα σας – μπορείτε να σκεφτείτε να την πουλήσετε. Υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες και forums που έχουν τμήματα για τη μεταπώληση ιστοσελίδων σε άλλους ανθρώπους, και ανάλογα με τα κέρδη και την επισκεψιμότητα που έχετε μπορείτε να κερδίσετε από μερικές εκατοντάδες έως και λίγες χιλιάδες δολάρια από τη μεταπώληση ενός μόνο site.
Και μόλις το έχετε κάνει αυτό χωρίς αμφιβολία έχετε μάθει πολλά από αυτή την εμπειρία, είναι μια περίπτωση «ξεπλύνετε και επαναλάβετε!» Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ιστοσελίδων που μπορείτε να μεταπωλήσετε ανά πάσα στιγμή, αλλά μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να περάσουν μερικοί μήνες πριν κάνετε την πρώτη πώληση σας, αφού πρώτα θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να αναπτυχθεί αρκετά για να μπορέσετε να την πουλήσετε. Μόλις όμως συνηθίσετε και μάθετε τα βασικά κόλπα τότε θα μπορείτε να πουλάτε μια η περισσότερες κάθε εβδομάδα.
Αλλά προτού γίνετε ένας επαγγελματίας μεταπωλητής, γιατί να μην μας αφήσετε ένα σχόλιο στο παρακάτω πλαίσιο; Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την έρευνα σας για να βρείτε την πρώτη ιστοσελίδα που θα πουλήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου