Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΕΘΝΗ MEMBERSHIP SITE

Υπάρχουν πολλά λεφτά που μπορούν να γίνουν δικά σας μέσω ιστοσελίδων όπως έχουμε δει, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος website το οποίο είναι κάπως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτό που το κάνει τόσο ενδιαφέρον είναι ότι στην πραγματικότητα περιορίζει τον αριθμό των ανθρώπων που μπορούν να το δουν και να χρησιμοποιήσουν αυτά που τους προσφέρει.
Αυτός ο τρόπος μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργος για να κερδίσετε χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα αξίζει πολύ να το κάνετε εάν έχετε ένα καλό θέμα για να ξεκινήσετε.
Τα διεθνή membership sites είναι οι ιστοσελίδες για τις οποίες οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές. Όλοι μπορούν να δουν την κεντρική σελίδα (και μερικές φορές ορισμένες άλλες σελίδες επίσης), αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ιστοσελίδας δεν μπορεί να το δει κανένας έως ότου ο κάθε ενδιαφερόμενος πληρώσει τα χρήματά που χρειάζονται για να αποκτήσει πρόσβαση.
Το κλειδί για τον σχεδιασμό ενός επιτυχημένου membership site είναι να επιλέξετε το θέμα σας πολύ προσεκτικά. Θα πρέπει να είναι κάτι για το οποίο έχετε πολλές γνώσεις, και οι άλλοι να το βρίσκουν ενδιαφέρον. Περισσότερο από αυτό όμως θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες για τις οποίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτές. Εάν οι πληροφορίες που περιλαμβάνετε μπορούν να βρεθούν και με άλλο τρόπο, στη συνέχεια, το site σας θα αποτύχει. Επιπλέον, θα μπορούσε να βλάψει και τη φήμη σας πάρα πολύ.
Έτσι, αυτό προφανώς απαιτεί κάποια έρευνα. Χρειάζεται ένα θέμα το οποίο θα είναι πάντα δημοφιλές και έχει ήδη επιφέρει πολλά κέρδη και σε άλλους ανθρώπους. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι το πώς να εργάζεται κάποιος από το σπίτι – πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να το κάνουν αυτό και να κερδίζουν πολλά χρήματα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν στην δουλειά τους κάθε μέρα.
Ας το δούμε αυτό ως παράδειγμα. Το κλειδί εδώ είναι να προσεγγίσετε αυτό το ευρύ θέμα από μια οπτική γωνία που να μην είχε ξαναγίνει προηγουμένως, και η οποία θα αποτελέσει τη βάση ενός membership site το οποίο παρέχει στους άλλους πληροφορίες που δεν μπορούν να βρουν κάπου αλλού. Εάν δεν έχετε μια συγκεκριμένη εστίαση και δεν έχετε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες για να παρέχει στα μέλη σας με κάθε μήνα, τότε δεν μπορείτε να έχετε membership site. Είναι τόσο απλό.
Όσον αφορά την ίδια την ιστοσελίδα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτός που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας (web host) μπορεί να χειριστεί ένα site στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν και να αποσυνδεθούν από τους δικούς τους λογαριασμούς, όπως και όταν το επιθυμούν. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μηνιαίο χρονοδιάγραμμα των πληρωμών από διάφορους online φορείς παροχής. Μόλις ενσωματώσετε τα σχετικά ‘κουμπιά’ πληρωμής στην ιστοσελίδα σας θα μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα τις συνδρομές από τους πελάτες σας κάθε μήνα. Για να πάρετε μια ιδέα για το ποσό της  συνδρομής, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε  είναι μια έρευνα για παρόμοιους διαδικτυακούς τόπους και να δείτε τι προσφέρουν και πόσο χρεώνουν για αυτό.
Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό την ιστοσελίδα σας, βεβαιωθείτε ότι η αρχική σελίδα σας είναι φιλόξενη για τα μέλη σας, αλλά και αρκετά δελεαστική για να ενθαρρύνετε περισσότερους να συμμετάσχουν. Με αυτόν τον τρόπο – και με το να οδηγήσετε άφθονο κοινό στην ιστοσελίδα σας – σύντομα θα έχετε δημιουργήσει ένα αξιοσέβαστο membership site το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα ωραίο μηνιαίο εισόδημα για εσάς.
Έχεις κάποιες ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας membership site; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω και να αρχίστε να ‘κατεβάζετε ιδέες’! Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου