Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ DOG WALKER

Αγαπάτε τα σκυλιά και να σας αρέσει να περνάτε μαζί τους την ώρα σας; Είναι γνωστό ότι περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ είναι οι ιδιοκτήτες σκύλων. Τα σκυλιά έχουν τώρα ένα πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην οικογένεια και το νοικοκυριό από ό, τι στο παρελθόν, όταν βρίσκονταν στην ύπαιθρο ή σε αυλές. Είναι επίσης γνωστό το γεγονός ότι τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν δύο εισοδήματα και με τα μέλη εργάζονται όλη την ημέρα και δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Πού αφήνουν όμως το σκυλί;
Ο σκύλος κάθετε στο σπίτι όλη την ημέρα ή στο σπιτάκι του δεμένος με ένα λουράκι για ώρες. Αυτό είναι λυπηρό, αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, αυτό δεν βοηθάει. Εάν υπήρχε μια εναλλακτική λύση, οι περισσότεροι από τους λάτρες των σκυλιών θα βοηθούσαν. Μπορείτε εσείς να γίνετε η εναλλακτική τους λύση και να πληρωθείτε γι’ αυτό! Φανταστείτε τα κερδίζετε χρήματα κάνοντας κάτι που θα σας  άρεσε να το κάνετε ακόμη και δωρεάν! Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάποιον για να βγάλει βόλτα το σκυλί τους, όταν δεν είναι σε θέση να το κάνουν μόνοι τους. Τα σκυλιά έχουν ανάγκη τις βόλτες και μπορείτε να παρέχετε σε αυτά και τους ιδιοκτήτες τους ό, τι χρειάζονται.
Ξεκινώντας την επιχείρηση σας
Το να αρχίσετε την dog-walking επιχείρησή σας είναι πολύ εύκολο. Εάν έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή μπορείτε να κάνετε μερικά φυλλάδια ή επαγγελματικές κάρτες. Δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις για το τι μπορείτε να κάνετε για το σκυλί τους: βόλτα, περιποίηση ή απλά να ξοδεύετε το χρόνο σας μαζί τους. Βεβαιωθείτε ότι στις διαφημίσεις θα συμπεριλάβετε όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας μαζί σας όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου ή ακόμη και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη να τους πείτε ότι παρέχετε συστάσεις.
Αναρωτιέστε πού μπορείτε να πάρετε συστάσεις; Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα βγάζοντας βόλτα σκύλους, τότε μάλλον αγαπάτε τα σκυλιά και απολαμβάνετε να βρίσκονται γύρω σας. Εάν αυτό αληθεύει, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το γνωρίζουν και είναι πρόθυμοι να σας δώσουν μια σύσταση ως άτομο στον οποίο εμπιστεύονται το σκυλί τους. Επισκεφθείτε το τοπικό κτηνίατρό σας καθώς και ο ίδιος μπορεί να είναι πρόθυμος να σας δώσει μια καλή σύσταση ή ακόμα και να γράψει μια επιστολή σύστασης. Ο κτηνίατρός σας μπορεί ακόμη και να σας δώσει κάποια ονόματα ανθρώπων που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες σας.
Τσεκάρετε τον ανταγωνισμό
Ρωτήστε γύρω και δείτε εάν υπάρχουν και άλλοι που κερδίζουν χρήματα βγάζοντας βόλτα σκύλους. Αν ναι, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο πρέπει να χρεώνετε για τις υπηρεσίες σας, καθώς οι τιμές εξαρτώνται άμεσα από τις περιοχές. Αν υπάρχουν και άλλοι που το κάνουν αυτό στην περιοχή σας, μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους για να πάρετε κάποιες συμβουλές για τους πιθανούς πελάτες σας. Μπορεί επίσης να έχουν περισσότερους από όσους μπορούν να χειριστούν και να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τους πελάτες τους μαζί σας ή να σας δώσουν κάποιες συστάσεις.
Διαφήμιση
Η διαφήμιση είναι αναγκαία ξεκινώντας την dog-walking επιχείρησή σας. Μοιράστε τις επαγγελματικές σας κάρτες σε οποιοδήποτε ξέρετε και ζητήστε τους να διαδώσουν και σε άλλους τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Κολλήστε τα φυλλάδια σας σε όλα τα σημεία που το επιτρέπουν ώστε οι άνθρωποι να δουν ότι είστε διαθέσιμοι και να ξέρουν πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορείτε επίσης να πάτε σε ξενοδοχεία της περιοχής (φιλικά προς τα κατοικίδια) και να τους ενημερώσετε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε ή ρωτήστε αν μπορείτε να αφήσετε τα φυλλάδια σας για τους επισκέπτες που έχουν σκυλιά που και μπορεί να χρειαστούν τις υπηρεσίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου