Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είστε μια μητέρα που θέλει να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα για την οικογένεια από το σπίτι; Σας αρέσει να μιλάτε στο τηλέφωνο; Μήπως έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι και λίγα να κάνετε; Εάν απαντήσατε «ναι» σε αυτές τις ερωτήσεις, είστε η τέλεια υποψήφια για να γίνετε μια κατ’ οίκον αντιπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου.

Τι ειναι μια «κατ ‘οικον αντιπροσωπος τηλεφωνικου κεντρου”;
Αν έχετε ποτέ επικοινωνήσει με μια επιχείρηση για οποιοδήποτε θέμα, το πιο πιθανό είναι να μιλήσατε με μια κατ’ οίκον αντιπρόσωπο τηλεφωνικού κέντρου. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παρόλο που δίνουν μεγάλη σημασία στα σχόλια και τις ανησυχίες των πελατών τους, δεν έχουν πάντα το ανθρώπινο δυναμικό ή κεφαλαίο να πληρώσουν για ένα προσωπικό πλήρους απασχόλησης κάποιων ατόμων για να απαντάνε στο τηλέφωνο, έτσι αναθέσει το έργο αυτό σε κάποιον άλλο. Εδώ είναι όπου μια «κατ ‘οίκον αντιπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου” έρχεται στο προσκήνιο.
Με την πρόσληψη κάποιου άλλου έξω από την εταιρεία, είναι σε θέση να διασφαλίσουν ότι οι κλήσεις των πελατών τους απαντώνται εγκαίρως χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν τον ίδιο μισθό που θα έπρεπε να καταβάλουν στον εργαζόμενο, εάν εργάζονταν στο εσωτερικό της εταιρείας. Με την πρόσληψη ενός «outsider», δεν χρειάζεται να προσφέρουν επιπλέον οφέλη, όπως η καταβολή χρημάτων για διακοπές ή άδειες, ασφάλιση, συντάξεις, κλπ. έτσι κάνουν τη δουλειά τους ενώ συγχρόνως εξοικονομούν χρήματα.
Δημιουργηστε ενα τηλεφωνικο κεντρο στο σπιτι και κερδιστε χρηματα
Στις ημέρες μας πολλές επιχειρήσεις προσλαμβάνουν εργαζομένους έξω από τα γραφεία τους. Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε ένα τηλεφωνικό κέντρο στο σπίτι σας, αναζητήστε διάφορες εταιρείες που αναθέτουν το έργο τους σε εξωτερικούς εργαζόμενους καθώς δίνουν ευκαιρίες σε κατ’ οίκον αντιπροσώπους τηλεφωνικού κέντρου.
Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για τους μισθούς και τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνετε μια κατ’ οίκον αντιπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου. Αυτό θα σας δώσει το πλεονέκτημα να γνωρίζετε αυτά που πρέπει πριν κάνετε οποιαδήποτε αίτηση για μία από τις θέσεις αυτές. Μόλις ξέρετε τις απαιτήσεις τους θα είναι και τι να περιμένετε, μπορείτε να αρχίσετε να τηλεφωνείτε σε διάφορες επιχειρήσεις από αγγελίες.
Πολλά άτομα δουλεύουν ως κατ’ οίκον αντιπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου  για παραπάνω από μια εταιρίες, εφόσον ο φόρτος εργασίας του το επιτρέπει. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε και εσείς τότε είναι μια καλή ευκαιρία για έξτρα εισόδημα.
Απαιτησεις ενος κατ’ οικον αντιπροσωπου τηλεφωνικου κεντρου
Όντας κατ’ οίκον αντιπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα εμπειρία που θα αποφέρει αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρείτε για να μπορέσετε να εργαστείτε ως κατ’ οίκον αντιπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου.
* Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows και επεξεργαστή τουλάχιστον 300 MHz, καθώς και αρκετό χώρο στον σκληρό δίσκο.
* Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο internet. Θα χρειαστείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις εργασίες του τηλεφωνικού κέντρου και η επικοινωνία θα γίνεται μέσω υπολογιστή. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να κάνετε download κάποιο instant messenger ή μια VoIP εφαρμογή για να  μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία σας άμεσα, εάν παραστεί ανάγκη.
* Πρέπει να έχετε ένα τηλέφωνο, προφανώς οι περισσότερες εταιρείες προτιμούν ένα ενσύρματο τηλέφωνο.
* Η καλή εθιμοτυπία στο τηλέφωνο είναι μια αναγκαιότητα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν αντιπρόσωποι τηλεφωνικού κέντρου. Πρέπει να είστε ευγενικοί, φιλικοί και να έχετε μια καλή στάση προς όλους τους πελάτες με τους οποίους επικοινωνείτε τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου