Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ

Η αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων ειδών μπορεί να κρατούν το κλειδί για ένα πλήρους απασχόλησης εισόδημα, αν έχετε την αποφασιστικότητα να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του. Μπορείτε να πουλάτε οτιδήποτε θέλετε, αλλά οι περισσότεροι τείνουν να ειδικεύονται σε κάτι συγκεκριμένο – είτε επειδή ενδιαφέρονται γι’ αυτό το θέμα ή επειδή έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν πολλά χρήματα από αυτό.
Η βασική ιδέα είναι να προμηθεύεστε τα προϊόντα σας από κάπου αλλού και στη συνέχεια να τα πουλάτε για κάποιο κέρδος σε τοπικές αγορές μεταχειρισμένων ειδών – αλλά μπορείτε να δουλέψετε και με άλλον τρόπος επίσης, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τις αγορές μεταχειρισμένων ειδών επειδή αποτελούν μια τεράστια κυψέλη δραστηριοτήτων. Μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν ό, τι θέλετε σε μια από αυτές τις αγορές εάν η τιμή είναι σωστή.
Το κλειδί για επιτυχείς πωλήσεις είναι να ψάξετε αυτό που οι άνθρωποι θέλουν και στη συνέχεια να το αγοράσετε από κάπου αλλού και να το πουλήσετε για κάποιο κέρδος. Ελέγξτε τις τοπικές εφημερίδες στο τμήμα πωλήσεων αντικείμενων, πολλοί άνθρωποι συχνά είναι τόσο πρόθυμοι να απαλλαγούν από τα πράγματα που δεν θέλουν, πράγματα τα οποία εσείς μπορείτε να αγοράσετε σε πολύ χαμηλές τιμές και να τα πουλήσετε για ένα πολύ ωραίο κέρδος.
Τα βιβλία είναι ένα πολύ προσοδοφόρο προϊόν , και συχνά είναι κάτι που οι άνθρωποι πουλάνε σε πολύ χαμηλές τιμές μόνο και μόνο για να απαλλαγούνε από αυτά που δεν θέλουν πλέον. Το Emarket και το FleaMarket είναι μια άλλη δυνατότητα, τα βιβλία είναι συνήθως πολύ βαριά για να ταχυδρομηθούν οπότε θα χρειαστεί να τα παραλάβετε, αλλά αυτό περιορίζει τον ανταγωνισμό σας όσον αφορά τις προσφορές. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν τις προσφορές τους για λιγότερο από ένα ευρώ και μπορείτε πολλές φορές να κερδίσετε δεκάδες δημοπρασίες για βιβλία σε αυτή τη χαμηλή τιμή.
Μπορείτε επίσης να αγοράσετε απόθεμα από χονδρεμπόρους. Υπάρχουν πολλοί που πωλούν καινούργια προϊόντα τα οποία πουλάνε πολύ καλά και στις αγορές μεταχειρισμένων ειδών, παρόλα αυτά να αγοράζετε ελάχιστες ποσότητες έως ότου μάθετε ποια προϊόντα πουλάνε καλύτερα. Κάντε την έρευνά σας σε μια υπαίθρια αγορά ως δυνητικός πελάτης. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους πιο πολυσύχναστους πάγκους και τους πωλητές με τα περισσότερα έσοδα. Η παρουσίαση μετράει πολύ. Ένας ακατάστατος πάγκος δεν θα προσελκύσει τόσα άτομα όσο ένας καθαρός και τακτοποιημένος.
Εναλλακτικά μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα στα παζάρια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος , και στη συνέχεια να τα πουλήσετε σε μία ιστοσελίδα δημοπρασιών. Σε αυτή τη περίπτωση οι γνώσεις είναι απαραίτητες δεδομένου ότι δεν είναι όλα τα προϊόντα προσοδοφόρα. Προσέξτε τα άτομα που πωλούν αντικείμενα για να απαλλαγούν από αυτά, τα οποία στη συνέχεια όταν προσπαθήσετε να τα πουλήσετε να  μην έχουν καλές αποδόσεις.
Οι περισσότεροι τώρα συνειδητοποιείτε την αξία των αντικειμένων σας, έτσι τα μεγαλύτερα κέρδη από τις αγορές μεταχειρισμένων θα τα έχετε ως πωλητής και όχι αγοραστής.
Αν σας αρέσει η ιδέα αυτού του είδους της επιχείρησης επισκεφθείτε σήμερα κιόλας κάποια αγορά μεταχειρισμένων στην περιοχή σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά γύρω ούτως ώστε να δείτε τα αντικείμενα που πωλούν οι πιο πολυσύχναστοι πάγκοι. Ελέγξτε πώς λειτουργούν και τι είδους εμπορεύματα σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε έπειτα να αρχίσετε να ψάχνετε για το απόθεμα σας οπουδήποτε – και ποιος ξέρει, ίσως να έχετε και εσείς τον δικό σας πάγκο στην επόμενη αγορά μεταχειρισμένων.
Βεβαιωθείτε όμως να μας αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω προτού αρχίσετε να προμηθεύεστε τα εμπορεύματα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου