Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΑΜΟΥΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΑΜΟΥ

Ένα από τα πιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή είναι ο σχεδιασμό ενός γάμου. Υπάρχουν δεκάδες πράγματα για να σκεφτείτε και πολλά πράγματα που πρέπει να βρείτε. Αν κάποιος θα μπορούσε να σας υποδείξει το τη σωστή κατεύθυνση προς όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται τότε σίγουρα θα σας αφαιρούσε πολλά από τα προβλήματα της διαδικασίας του σχεδιασμού.
Αν σας αρέσει η έρευνα τότε θα μπορούσατε να γίνετε ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ιστοσελίδας η οποία παρέχει όλα όσα ο καθένας πρέπει να ξέρει για να προγραμματίσει τον τέλειο γάμο. Αυτή είναι και μια ιδέα που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε άλλους τομείς.
Ποιο είναι το πρώτο μέρος που συνήθως πηγαίνετε για να βρείτε πληροφορίες; Για τους περισσότερους ανθρώπους η απάντηση είναι αναμφίβολα το διαδίκτυο. Υπάρχει μια σχεδόν ακόρεστη αγορά πληροφοριών και αν μπορέσετε να τις παρέχετε εσείς θα αρχίσετε να έλκετε επισκέπτες απ’ όλες τις κατευθύνσεις.
Οι γάμοι είναι ένα καλό θέμα για να καλύψετε, καθώς μπορείτε να παρέχετε μια ιστοσελίδα που να είναι αφιερωμένη στις υπηρεσίες της περιοχή σας, και χωρισμένη σε διάφορα τμήματα ανάλογα με τις πηγές πληροφοριών που χρειάζεται κάποιος. Έτσι, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε ένα τμήμα για ανθοπώλες, άλλο ένα για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για γάμους, ένα άλλο για τοποθεσίες, άλλο για ρούχα και νυφικά, και ούτω καθεξής.
Αλλά αντί απλώς να παρέχετε λεπτομέρειες που αφορούν κάθε προμηθευτή που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή σας, πρέπει να δώσετε περισσότερη αξία στην ιστοσελίδα σας για τον καθένα που την βρίσκει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα με το να γράψετε μερικές μοναδικές πληροφορίες για κάθε τμήμα και κάθε σελίδα, ώστε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον όλων αυτών που το διαβάζουν. Δοκιμάστε και σκεφτείτε τι είναι αυτό που άνθρωποι θέλουν να μάθουν όταν βρίσκονται στο διαδίκτυο ψάχνοντας για πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν για  να προγραμματίσουν το γάμο τους, και προσπαθήσετε να παρέχετε όσες περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες μπορείτε.
Θα βοηθούσατε επίσης να βοηθήσετε παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση που αναγράφετε στην ιστοσελίδα σας. Γράψτε κάποιες πληροφορίες για αυτά -  πόσο καιρό είναι στην επιχείρηση, σε τι ακριβώς ειδικεύονται και ούτω καθεξής. Μπορείτε ακόμη να καλέσετε στις επιχειρήσεις ζητώντας τους να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας πληρώνοντας ένα μικρό ποσό – ένας πολύ καλός τρόπος για αυτούς να αποκτήσουν δημοσιότητα και για εσάς να κερδίσετε έξτρα χρήματα. Θα μπορούσατε να ανανεώνετε το ποσό κάθε δώδεκα μήνες, επίσης χωρίς αμφιβολία θα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια ακριβή λίστα.
Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από την ιστοσελίδα σας με την προσθήκη Google Adsense. Η Google θα εμφανίζει διαφημίσεις που είναι σχετικές με το κοινό σας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ενδιαφέρονται να διαβάσουν για άλλες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες γάμου, και εσείς ως αποτέλεσμα θα μπορέστε να κερδίσετε ένα ποσό από τα κλικ.
Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσει κάποια μετρητά μέσα από το site σας είναι να ψάξετε για affiliate προγράμματα που σχετίζονται με το γάμο. Ιστοσελίδες όπως η ClickBank σας επιτρέπουν να προωθήσετε ένα ολόκληρο φάσμα προϊόντων από διαφορετικές εταιρείες, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να βρίσκετε πολλά διαφορετικά προϊόντα και εταιρείες τις οποίες θα μπορούσατε να συστήσετε σε όλους, ενώ παράλληλα θα παρέχετε πληροφορίες για μια συγκεκριμένη περιοχή.
Αυτή είναι προφανώς μια ιδέα που θα μπορούσατε να επεκτείνετε σταδιακά και σε άλλους τομείς καθώς θα προχωράτε. Ίσως να καταλήξετε με ένα ολόκληρο δίκτυο ιστοσελίδων οι οποίες να εξυπηρετούν πολλές διαφορετικές περιοχές, χωρίς να είναι απαραίτητο να σταματήσετε στους γάμους. Κάθε είδος επιχείρησης ή απλής υπηρεσίας θα μπορούσε να προσαρμοστεί για να παρέχει μια χρήσιμη ιστοσελίδα με τον ίδιο τρόπο.
Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας! Στη συνέχεια, μπορεί να έφτασε η στιγμή για να αρχίσετε τη δική σας ‘αυτοκρατορία’ με ιστοσελίδες γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου