Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ

Μερικές φορές μπορεί να περπατάτε μπροστά από έναν πολύ καλό τρόπο για να κερδίσετε χρήματα χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε. Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση με τα παλιοσίδερα, επειδή πιθανώς έχετε περπατήσει ή οδηγήσει ακριβώς δίπλα από πάρα πολλά πράγματα χωρίς καν να δώσετε μια δεύτερη σκέψη – εκτός από το να θυμώσετε με αυτούς που τα παράτησαν εκεί που δεν πρέπει.
Και αυτός είναι ακριβώς ένας τρόπος για να βγάλετε μερικά γρήγορα χρήματα καθώς θα ‘καθαρίζετε’ λίγο την γειτονιά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τεχνογνωσία, ένα φορτηγάκι ή ένα αυτοκίνητο για να βάζετε τα πράγματα μέσα και στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας με την οδήγηση προς το σπίτι με κάποια έξτρα μετρητά στην τσέπη σας.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθετε πριν αρχίσετε να βγάζετε χρήματα με θραύσματα μετάλλων είναι η τοποθεσία της πλησιέστερης εταιρείας-μάντρας συλλογής παλιοσίδερων. Πιθανώς θα βρείτε μια αρκετά κοντά και χρειάζεται μόνο να επικοινωνήσετε μαζί τους για να ανακαλύψτε τι σίδερα παίρνουν και πόσο πληρώνουν γι’ αυτά.
Αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα, επειδή δεν θέλετε να μαζέψετε πολλά παλιοσίδερα που νομίζετε ότι θα πάρουν αλλά μόλις θελήσετε να τα παραδώσετε να ανακαλύψετε ότι τελικά θα δεχτούν μόνο τα μισά!
Έτσι, μόλις τελειώσετε τη έρευνα σας μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε για την εύρεση του τύπου των παλιοσίδερων που θέλουν. Αλλά από πού θα αρχίσετε να ψάχνετε;
Το ευκολότερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι από το σπίτι σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Μήπως έχετε ζάντες από το παλιό σας αυτοκίνητο που γεμίζουν το γκαράζ χωρίς να εξυπηρετούν σε κάτι; Μόλις βρήκατε το πρώτο αντικείμενο. Τι λέτε για την παλαιά σχάρα από το σπασμένο μπάρμπεκιου; Μόλις αρχίσετε να σκέφτεστε προς τη σωστή κατεύθυνση και γνωρίζετε τα πράγματα που αποδέχονται, θα ξέρετε αυτόματα που να ψάχνετε.
Καλό είναι να διαθέσετε λίγο χώρο από το γκαράζ σας για να αποθηκεύσετε όλα τα παλιοσίδερα μέχρι να μαζέψετε αρκετά για να τα πουλήσετε. Φροντίστε να είναι καλά τακτοποιημένα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να προκληθεί κάποιο ατύχημα.
Μπορείτε επίσης να επεκταθείτε λίγο και να ανακουφίσετε τους ντόπιους από  τα δικά τους παλιοσίδερα. Καλό είναι να έχετε ένα φυλλάδιο το οποίο να απαριθμεί τα πράγματα που αποδέχεστε και να τους ζητήσετε να σας καλέσουν αν έχουν κάτι που θέλουν να ξεφορτωθούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μετά είναι μια κλήση για το πότε να τα παραλάβετε, και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε μετρητά.
Μετά από λίγο οι άλλοι θα γνωρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρετε και θα αρχίσουν να σας καλούν πιο συχνά. Εάν το καλοσκεφτείτε θα κάνετε τη ζωή τους ευκολότερη, θα φροντίσετε το περιβάλλον και επιπλέον θα κερδίσετε χρήματα.
Αρχίσατε να σκέφτεστε όλα τα πράγματα που έχετε και θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε; Αν ναι, τότε ήρθε η στιγμή να βρείτε μια μάντρα στην περιοχή σας! Αλλά προτού να ξεκινήσετε αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω λέγοντας μας λίγα λόγια για τα δικά σας σχέδιά προς την εξαργύρωση αυτής της ιδέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου