Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι να βγάλεις λεφτά στο Internet. Για να βγάλεις ένα ικανοποιητικό μηνιάτικο θα πρέπει να έχεις θέληση, υπομονή αλλά και αρκετό χρόνο. Παρακάτω σου παραθέτω μερικούς τρόπους να βγάλεις λεφτά.
1)Να κάνεις το δικό σου blog. Φτιάξε ένα δωρεάν blog στο blogspot και βάλε διαφημίσεις Google. Όποτε πατάει κάποιος κλικ στις διαφημίσεις βγάζεις λεφτά. Επίσης μπορείς να βάλεις affiliate διαφημίσεις, δηλαδή όταν κάποιος κάνει μία αγορά να παίρνεις μία προμήθεια. Ένα πολύ καλό site είναι το linkwise.
2)Μπορείς να γίνεις έμπορος στο Ricardo.Το Ricardo είναι ένα site δημοπρασιών όπου μπορείς να πουλήσεις διάφορα αντικείμενα που δεν θέλεις, είτε να αγοράσεις πολύ φτηνά κάποια που θέλεις.
3)Να γράφεις άρθρα στα αγγλικά. Υπάρχει ένα πολύ καλό site, το Factoidz, όπου γράφεις άρθρα για όποιο θέμα θέλεις και βγάζεις καλά λεφτά. Σε πληρώνουν κάθε πρώτη του μήνα για τα κέρδη του προηγούμενου μήνα στο paypal. Χονδρικά αν γράφεις ένα άρθρο την ημέρα μπορείς να βγάλεις γύρω στα 70-100€ τον μήνα. Περισσότερα άρθρα θα βγάλεις ακόμα πιο πολλά. Είμαι γραμμένος και γω εκεί και είναι πάρα πολύ καλό το site και πληρώνουν πάντα στην ώρα τους. Επίσης αν γράψεις 20 άρθρα τότε αναβαθμίζεσαι και βγάζει ακόμα περισσότερα λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου