Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ AFFILIATE MARKETING

Θα θέλατε να κερδίζετε μερικά έξτρα μετρητά κάθε μήνα με μια δουλειά από το σπίτι; Ή να αντικαταστήσετε ακόμα και το εισόδημά σας, με το να εργάζεστε λιγότερο για να βγάζετε περισσότερα χρήματα …Εάν πιστεύεται ότι είναι όνειρο, τότε ξανασκεφτείτε το.
Οι περισσότεροι ξέρετε ότι κάθε μέρα ξοδεύονται εκατομμύρια δολάρια με την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών online. Αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα ποσοστό % σε κάθε πώληση που πραγματοποιείτε με μια απλή αναφορά, προτείνοντας απλός τα προϊόντα που σας αρέσουν στους άλλους.
Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα online – δεν χρειάζεστε κάποια ιστοσελίδα, δεν χρειάζεστε κάποιο blog, δεν χρειάζεται καν μετρητά για να ξεκινήσετε, αν και αυτά τα πράγματα μπορεί να σας βοηθήσουν, μπορείτε να ξεκινήσετε και χωρίς αυτά. Βοηθώντας στην έρευνα των καταναλωτών να επιλέξουν τα προϊόντα που ήδη θέλουν να αγοράσουν. Κάνοντας κάτι απλό όπως το να γράψετε ένα κείμενο 500 λέξεων (ακριβώς όπως αυτό) μπορείτε να σας εξασφαλίσει ένα ωραίο δεύτερο εισόδημα.
Ή αν θέλετε να το πάρετε λίγο πιο σοβαρά, μπορείτε να κερδίσετε ένα πλήρες εισόδημα, ακόμη και περισσότερα χρήματα από ότι πληρώνουν οι συνηθισμένες θέσεις εργασίας.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι full time με το affiliate marketing τα τελευταία 5 χρόνια. Εργάζομαι στο σπίτι, επιλέγοντας τις ώρες πού ταιριάζουν στον δικό μου τρόπο ζωής, και κερδίζω πολύ περισσότερα από ότι κέρδιζα παλαιότερα δουλεύοντας 50 ώρες την εβδομάδα σε μια δουλειά που μισούσα.
Αλλά εάν πραγματικά θέλετε να επιτύχετε μέσω του affiate marketing θα πρέπει να έχετε κάποιο σχέδιο έτσι ώστε να φτάσετε στο επίπεδο του εισοδήματος που θέλετε. Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μιλάω μου λένε ότι λατρεύουν την “ιδέα” του να κερδίζουν χρήματα online, συνήθως μου κάνουν ένα εκατομμύριο ερωτήσεις, μου λένε πόσο σοβαρά το έχουν πάρει και πώς πρόκειται να πάνε σπίτι και να ασχοληθούνε με αυτό, διαβάζοντας όλα τα πράγματα που τους έχω υποδείξει και θα ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Αλλά στη πραγματικότητα οι περισσότεροι από αυτούς δεν το κάνουν. Στη συνέχεια, 6 μήνες αργότερα όταν τους δω πάλι, μερικοί θα αποφύγουν το θέμα εντελώς, ενώ άλλοι θα μου πουν και πάλι πόσο σοβαρά το σκέφτονται και ότι αυτή τη φορά πραγματικά θα το κάνουν.
Είναι αρκετά διασκεδαστικό για μένα να βλέπω ανθρώπους να βρίσκουν δικαιολογίες γιατί δεν έκανα κάτι.
Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά, αν το έχουν κάνει ή όχι, δεν με επηρεάζει καθόλου. Αν και θα ήταν ωραίο να έχουμε περισσότερους φίλους που δεν δουλεύουν συνεχεία όλη την εβδομάδα για να βγούμε έξω να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε. Αλλά εκτός από αυτό, δεν έχει καμία διαφορά για μένα.
Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, πιστεύω ότι είναι η τέλεια δουλειά, σκεφτείτε το, μπορείτε να βγάζετε όσα χρήματα θέλετε, το εισόδημά σας είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλετε. Μπορείτε να εργάζεστε τις ώρες που εσείς θέλετε. (Οι οποίες είναι πολύ λίγες μετά από λίγο καιρό) .Επίσης πλέον μπορείτε να το κάνετε από οπουδήποτε μπορείτε να συνδέσετε ένα φορητό υπολογιστή. Έτσι, αν σας αρέσει να κάνετε διακοπές ή να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο, είναι η τέλεια εργασία.

Αλλα πως μπορειτε να αρχισετε ;

Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσει κάποιος είναι επισκεφθεί μια ιστοσελίδα που στεγάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε,όπως το ClickBank για παράδειγμα. Αυτά τα sites τα έχουν μαζεμένα όλα μαζί σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος δίνοντας σας τη δυνατότητα να τα εξερευνήσετε. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ιδέα σχετικά με την κατηγορία θα θέλατε να εργαστείτε. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε ως affilate marketer είναι να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο scattergun.
Δηλαδή να προσπαθείτε να προωθείτε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που δεν συνδέονται μεταξύ τους και όλα από το ίδιο website. Στην ουσία, δεν στοχεύετε κανέναν – αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες πωλήσεις.
Αντ ‘αυτού, κάντε κάποια έρευνα για να καταλήξει σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων για την οποία μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ή βρείτε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα για το οποίο οι άνθρωποι ψάχνουν on-line λύσεις και εσείς απλός κατευθύνετε τους προς τη λύση. Όχι μόνο θα έχετε μεγαλύτερη ευκαιρία για να κάνετε μια πώληση, αλλά οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν που τους βοηθήσατε να βρουν μια λύση, και εσείς θα είστε πιο ευτυχείς που πληρωθήκατε για να τους βοηθήσετε.
Αλλά εάν δεν έχετε μια ιστοσελίδα, πώς μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα σας;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό. Ένας από τους καλύτερους είναι να χρησιμοποιείτε article directories, όπως το EzineArticles ή Web 2.0 sites όπως το Squidoo, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ιστοσελίδες δωρεάν για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα σας αρέσει. Μόλις αυτές οι ιστοσελίδες καταταχθούν στο Google και εσείς τις προωθήσετε λίγο, τότε θα αρχίσετε να έχετε μια σταθερή ροή κυκλοφορίας – αν έχετε επιλέξει το σωστό θέμα και τους όρους αναζήτησης που στοχεύουν εσάς.
Στην αρχή ανέφερα την ανάγκη ύπαρξης ενός σχεδίου για να φθάσετε στο επίπεδο εισοδήματος που θέλετε. Στη πραγματικότητα λίγοι το κάνουν αυτό και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι δεν κερδίζουν πολλά χρήματα μέσω affiliate marketing. Είναι σίγουρο ότι αυτό δεν γίνεται επειδή δεν έχουν τις δυνατότητες – αλλά επειδή δεν έχουν σχέδιο για να επωφεληθούν πλήρως από αυτό.
Θα πρέπει πάντα να κοιτάτε το ποσοστό που θα παίρνετε από την πώληση κάθε προϊόντος. Προφανώς όσο πιο μικρό είναι το ποσοστό τόσες περισσότερες πωλήσεις θα πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε το επιθυμητό εισόδημά σας. Προφανώς θα το πετύχετε αυτό μέσω μιας ισορροπίας προϊόντων, αλλά αξίζει να το έχετε κατά νου.
Πρέπει επίσης να σκεφτούμε για το είδος των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεστε. Τι εισοδήματα έχουν; Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν για τα προϊόντα που τους προσφέρετε; Αν δεν ταιριάξετε σωστά τις δύο αυτές πτυχές θα δυσκολευτείτε να κάνετε οποιαδήποτε πώληση.
Είναι επίσης χρήσιμο να βάζετε βραχυπρόθεσμους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πράγματα σε μια προοπτική. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος θα μπορούσε να είναι να πουλάτε πέντε προϊόντα την εβδομάδα , για παράδειγμα. Ένας μακροπρόθεσμος στόχος θα μπορούσε να είναι να κερδίζετε $ 100.000 το χρόνο μέσω affiliate marketing. Οι στόχοι θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσο μακριά  θέλετε να πάτε με την affiliate marketing επιχείρηση σας.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζει είναι ότι είναι σοφό να προστατεύετε το εισόδημά σας όποτε μπορείτε. Αυτό που εννοώ είναι ότι μερικές φορές τα affiliate links είναι πολύ προφανή, και μερικοί άνθρωποι θα διαγράψουν το link σας και απλός θα πάνε στην ιστοσελίδα και θα αγοράσουν κάτι, έτσι δεν θα έχετε λάβετε το ποσοστό των χρημάτων που θα παίρνατε κανονικά.
Ο εύκολος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να αγοράσετε απλά ένα domain για κάθε προϊόν που πρόκειται να προωθήσετε, και να το κατευθύνετε στην δική σας affiliate προσφορά. Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που μπορούν να το κάνουν αυτό για σας online, και είναι πραγματικά ο ασφαλέστερος τρόπος για να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας. Επίσης αλλάζουν ένα μεγάλο και άσχημο link σε ένα μικρότερο και πιο ωραίο – πολύ ωραιότερο και τα article directories!
Το affiliate marketing είναι όπως οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, από τη στιγμή που θα αρχίσει να έχετε κάποιο εισόδημα, τότε μπορείτε να αρχίσετε να επενδύετε κάποια από αυτά τα χρήματα στην επιχείρησή σας για να διασφαλίσετε ότι θα απολαμβάνετε συνεχή αύξηση εσόδων.
Με λίγα λόγια, ξεκινήστε αργά διατηρώντας τα οράματα σας για ένα τεράστιο εισόδημα με την προοπτική κάποια μέρα να το επιτύχετε αυτό. Πολύ σύντομα θα μάθετε πως να κινήστε σε αυτόν τον χώρο και με κάθε νέα εμπειρία θα μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε ακόμα περισσότερα χρήματα τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια.
Όταν άρχισα, έμαθα τα βασικά με την αγορά μερικών ηλεκτρονικών βιβλίων, e-books, σχετικά με αυτού του είδους τις επιχειρήσεις, αλλά ως επί το πλείστον με οδήγησαν σε πειραματισμούς και λάθη. Έπρεπε να κάνω πολλά λάθη έτσι ώστε να βρω μερικές καλές προσοδοφόρες ιδέες.
Ευτυχώς αυτές τις μέρες υπάρχουν κάποιες πραγματικά καλές πηγές διαθέσιμες για αυτούς που θέλουν να μάθουν αυτήν την επιχείρηση. Έτσι, εάν το σκέφτεστε σοβαρά να γίνετε ένας affiliate marketer, μπορείτε να ελέγξτε κάποια από τα παρακάτω e-books.
DeadBeat Super Affliliate
Όμως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να ξεκινήσετε, να κάνετε κάτι τώρα, και αύριο να το συνεχίσετε… Προσπάθηστε να κάνετε κάτι κάθε μέρα όσο λίγο και αν είναι, μην το αναβάλλετε καθόλου, και πριν καλά το καταλάβετε, θα έχετε ένα ωραίο σταθερό εισόδημα.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάω συνήθως τα αναβάλουν μέχρι να έχουν περισσότερο χρόνο, αλλά στη συνέχεια το ξεχνούν, και τελικά ποτέ δεν ξεκινάνε. Γι’ αυτό δεσμεύστε τον εαυτό σας και κάντε κάτι για να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου